Kambukka Etna Grip Ocean 500ml

TERMOVKA KAMBUKKA ETNA GRIP OCEAN 500ml
 
Nerjaveče jeklo, dvojna stena, vakumsko izoliarana z 3v1 pokrovom z Snapclean® tehnologijo, silikonski podstavek Kambukka Etna Grip izolirana steklenica vam postreže z vročo kavo, ko se trudite s koncentracijo v službi ali z ledeno hladno osvežilno pijačo po težkem delavniku. Ko ste na poti med eno aktivnostjo k drugi, vam ne bo samo ohranjala toplih napitkov do 9 ur oziroma mrzlih do 18 ur, ampak tudi preprečuje nadležno puščanje. Kjerkoli ste, se lahko vedno zanesete na izbran način pitja, zahvaljujoč priročnemu 3v1 pokrovu.
Pritisni na gumb, ko želiš narediti požirek, prestavi na opcijo odprto in pij kot iz skodelice za kavo ali prestavi na opcijo zaklenjeno in se odpravi novi avanturi naproti. Zaradi proti-drsnega ohišja ta steklenička zagotavlja še odličen oprijem. Želiš pomiti stekleničko po napornem dnevu? Sprosti se, steklenička ima pokrov Snapclean® tehnologije, ki je primeren za pranje v pomivalnem stroju.
Samo stisni in potegni, da odstraniš notranji mehanizem.

Počasno zbujanje za delovno mizo, v roki prva skodelica jutranje kave je drugačna izkušnja pitja v primerjavi s (pre)hitrim doziranjem exspressa na poti na naslednji sestanek.
Zato smo zasnovali pameten pokrov 3v1 s Snapclean® tehnologijo treh pozicij.
‘Pritisni’ pozicija: pritisni gumb vedno ko želiš narediti požirek. Nič več polivanja med treningom za maraton ali – bodimo realni – med tekom za vlakom.
‘Vedno odprto’ pozicija: pij kot iz skodelice za kavo. Idealno za sproščujoče trenutke v pisarni ali med zasluženim odmorom.
‘Zaklenjeno’ pozicija: ne prepušča tekočine, 100%.

Kako očistiti zadnjo kapljico čaja, kave ali športnega napitka? Poskrbeli smo za čisto vse.
Zaradi patentirane Snapclean® tehnologije samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu. Mimogrede, vsi deli stekleničke in pokrova, so varni za pranje v pomivalnem stroju.
Samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu

Si želiš svojo pijačo ledeno hladno na vroče poletne dni? Samo sestavi svojo termovko za kavo s pokrovčkom na slamico svojega bidona za vodo.
Prav tako lahko poljubno sestaviš bidone s pokrovi za praktično vsak namen. In ne skrbi glede vroče pijače, vsi KAMBUKKA pokrovi odlično tesnijo in ne puščajo, prav tako pa so odporni na visoke temperature.

 Dobaviteljeva šifra: 11-01011Dobavljivost

Ob naročilu bo izdelek v našem skladišču v 10 do 14 dneh
34,90€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 34,90€

Lastnosti

Šifra: D2S035
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih