Mr.Heater grelec Little Buddy

Mr. Heater plinski grelnik. Little Buddy Grelniki iz serije Buddy imajo vgrajen ODS senzor (Oxygen Depletion Sensor), ki v primeru znižane koncentracije kisika v prostoru grelnik avtomatično izklopi. To omogoča široko uporabo grelnikov pri kampiranju, ribolovu, delu v garaži ali delavnici,ali za zasilno gretje bivalnega prostora v primeru izpada elektrike. Grelniki iz serije Buddy® so edini plinski grelniki certificirani za notranjo uporabo, seveda ob upoštevanju varnostnih napotkov.
Leta 2016 pridobljen certifikat CE 0086 in začetek prodaje v EU.
Mr. Heater je zaščitena blagovna znamka podjetja Enerco Group Inc., s sedežem v Clevelandu, Ohio, ZDA. Enerco Group Inc., je vodilni oblikovalec in proizvajalec grelnikov za končne potrošnike, zahtevnejše komercialne grelnike in grelnike za uporabo v gradbeništvu. 

Ogrevanje brez odprtega ognja - ne gori - kemični proces - porablja se kisik - ZAGOTOVITI JE POTREBNO DOTOK ZRAKA!

OPOZORILO: Ne sme se uporabljati nad 2000m nadmorske višine - (ODS senzor ne deluje).Dobaviteljeva šifra: F215170Dobavljivost

Dobavljivost po potrditvi dobavitelja
149.90€-5%
142,41€

Originalni dodatki


Mr.Heater Little Buddy: -Varen pri uporabi v zaprtih prostorih. -CE certificiran za uporabo propana in mešanic z butanom (UNP). -En gumb za vžig in vklop. -Samodejni izklop v primeru prevrnitve. -Samodejni izklop v primeru prenizke koncentracije kisika. -Ogreje prostore do 9 m3. -Direkten priklop na standardno propan ali propan/butan kartušo z navojem. -Deluje približno 6 ur pri uporabi 450g mešanice butana/propana v razmerju 70/30.

Lastnosti

Šifra: EKP011
Garancija: 12 mesecev
Servis: M Caravaning d.o.o, Poslovna cona A10, 4208 Šenčur
Model: Little Buddy
Dobaviteljeva številka: F215170
Zmogljivost ogrevanja: 1,1 kW
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2022- Vse pravice pridržane.