Bombažna pralna zaščitna maska za obraz

Bela zaščitna maska narejena iz ene plasti 100 % bombaža. Na obeh straneh sta prišiti elastiki, ki omogočata učinkovito namestitev in zanesljivo prileganje obrazu. Nastavljiva je žičnata nosnica za boljše prileganje. Zaščitna maska je namenjena večkratni uporabi. Narejene v Sloveniji.

Priporočen čas uporabe: 2 uri

Dobavljivost

Dobavljivost po potrditvi dobavitelja
3,79€

Karakteristike materiala:
100 % bombaž, krčenje po dolžini in širini do 5 % pralno na 95 °C, likanje na najvišji temperaturi za bombaž (200 °C), prepovedano beljenje, kemično čiščenje in sušenje v sušilnem stroju.


Način vzdrževanja:
po uporabi zaščitno masko odložite na varno mesto, da preprečite stik s čistim perilom perite jih na 95 °C z uporabo običajnih pralnih praškov. suho masko prelikajte z likalnikom na 200 °C

Pralne bombažne zaščitne maske niso certificiran medicinski pripomoček (kot kirurške zaščitne maske oziroma respiratorji tipa FFP2, FFP3, N95,KN95) in niso namenjene za medicinsko uporabo. Kljub temu do določene mere omogočajo splošno zaščito populacije in omejujejo kapljično širjenje, saj predstavljajo fizično prepreko pred nosom in usti tistega, ki jih nosi.

 

Lastnosti

Šifra: EN023
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2021- Vse pravice pridržane.