IZA Effect Dezinfekcija Vodnega Sistema

Voda je vir življenja. Na plovilih, avtodomih in počitniških prikolicah vam priporočamo dezinfekcijo vodnega sistema vsaj enkrat letno. Dezinfekcija vodnih zalogovnikov in vodnega sistema se priporoča iz zdravstvenih in higienskih razlogov, saj je prav voda tisti element brez katerega ne moremo preživeti. Po dezinfekciji rezervoarjev in vodnega sistema z deinfekcijskim sredstvom IZA effect bo vaš zalogovnik pripravljen za shranjevanje vode brez bojazni, da bi se okužili z različnimi bakterijami. Zdravje je v vodi, zato je prav, da nam prav voda in njena neoporečnost postaneta prvinskega pomena.Dobaviteljeva šifra: 830066Dobavljivost

Na zalogi
14.90€-5%
14,16€


Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 14,16€

Originalni dodatki


Namen in uporaba produkta

IZA EFFECT X10 - WATER SYSTEM sredstvo za vodne sisteme je namenjeno za dezinfekcijo biofilma v cistenah, rezervoarjih, posodah in vodnih sistemih, kjer se shranjuje in pretaka voda. Uporablja se za dezinfekcijo rezervoarjev s svežo vodo, za odpravljanje biofilma v rezervoarjih, dezinfekcijo vodnega sistema, rezervoarjev z odpadno vodo in WC kaset. Sredstvo je brez vonja in barve ter pripravljeno za uporabo.

Dezinfekcijsko sredstvo IZA EFFECT X10 - WATER SYSTEM za vodne sisteme lahko uporabljate tudi za dezinfekcijo vseh površin, ki so v neposrednem stiku z vodo:

  • za dezinfekcijo manjših vodnih sistemov kot so hišni bazeni, bazenski kompleksi in wellnes centri, tako pri dezinfekciji rezervoarjev s svežo in sivo vodo, posod  kot pri dezinfekciji cevovodnih delov ter za dezinfekcijo orodja, strojev in naprav, ki se jih uporablja pri delu v in z vodnimi sistemi.
  • za dezinfekcijo v navtiki, predvsem za dezinfekcijo zunanjih delov, ki so v neposrednem stiku z vodo. Dezinfekcijsko sredstvo lahko uporabite pri dezinfekciji lastniških plovil ali plovil za čarterski najem, priporočilo je pri pripravi plovil na sezono in kasneje na zimovanje.
  • za dezinfekcijo plovil, opreme za vodne športe, posebej plovil in opreme, ki so namenjena izposoji in jo uporablja veliko ljudi, npr. vodni skuterji, kanuji, kajaki in podobno ter za opremo za vodne športe kot so čelade, obutev, oblačila za rafting, kanjoning, surfanje, kajtanje in drugo.
  • za dezinfekcijo akvarijev za domače živali, posebej za odstranjevanje bio filma ali drugih nezaželenih mikroorganizmov na akvariju in cevovodnih delih ter pri nakupu novih delov za zaščito pred razvojem nezaželenih mikroorganizmov.
  • za dezinfekcijo posod za shranjevanje in prevoz tekočin, tako za cisterne, zabojnike, kanistre, kanglice in drugo. Dezinfekcija je lahko namenjena uničenju nezaželenih mikroorganizmov kot tudi zaščiti pred njihovim razvojem. Posode za shranjevanje se lahko, brez vpliva na vsebino, uporabljajo takoj po končani dezinfekciji.
  • za dezinfekcijo zabojnikov za odpadke, kant za smeti, posebej poleti kant za biološke odpadke, da preprečite razvoj oziroma uničite nezaželene mikroorganizme.

Pomembno: Biocide uporabljajte varno v skladu z navodili!

 

 

Navodila za uporabo

Dezinfekcijsko sredstvo za vodne sisteme na površino lahko nanašate strojno, z napravami IZA effect za dezinfekcijo ali ročno.

Več informacij o uporabi naprav IZA effect za dezinfekcijo je na voljo na povezavi.

Sredstvo za vodne sisteme se uporablja tudi za dezinfekcijo rezervoarjev, cistern oziroma vodnih sistemov. Rezervoar, cisterno oziroma vodni sistem napolnite z vodo in dodate potrebno količino sredstva (za dezinfekcijo in odpravo biofilma 300 ml na 100 l vode, za dezinfekcijo rezervoarja z odpadno vodo 500 ml na 100 l in za dezinfekcijo WC kasete do 200 ml na 10 l). Ko se dezinfekcijsko sredstvo premeša z vodo v rezervoarju, cisterni ali vodnem sistemu skozi vsa izpustna mesta spustite najmanj 2 l vode. Rezervoar, cisterno oziroma vodni sistem pustite mirovati 6 ur.  Po 6 urah vodo z dezinfekcijskim sredstvom spustite v ustrezen izpust za vodo. Rezervoar, cisterno oziroma vodni sistem pa dobo izperete in nalijete novo vodo ter skozi vsa izpustna mesta spustite najmanj 5l sveže vode. Dezinfekcijo rezervoarjev, cistern oziroma vodnih sistemov priporočamo enkrat letno. Ob pogosti uporabi avtodomov, mobilnih hišk in počitniških prikolic pa se dezinfekcija lahko izvede tudi pogosteje.

Lastnosti

Šifra: IZA002
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih