Gorivna celica EFOY BT

EFOY gorivne celice služijo za brezslišno polnjenje akumulatorjev v vašem bivalniku. Primerno za zagotavljanje večje avtonomnosti vozila, še posebaj pozimi, ko lo te slabo zaogtavljajo solarne celice zaradi manjše osončenosti. Gorivne celice funkcionirajo na podlagi porabljanja metanola. Gorivne celice porabijo za proizvodnjo 1KWh 1,1litra metanola. To razmerje velja ne glede na velikost Efoy celice.

EFOY popolnoma napolni baterijo in ne potrebuje vzdrževanja. Vklopi se, ko je treba baterijo napolniti, in se takoj izklopi, takoj ko se napolni. Ko je prazen, je treba zamenjati samo vložek za gorivo. Odvijte, privijte, končano!

Gorivno celico lahko enostavno upravljate z aplikacijo EFOY prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Vse, kar morate storiti, je povezati adapter Bluetooth z gorivno celico. Aplikacija naenkrat prikaže vse informacije o gorivni celici, vložku za gorivo in priključeni bateriji. B. stopnja polnjenja vložka za gorivo ali dnevna poraba, pa tudi številni servisni nasveti.

V paketu:
Gorivna celica, nosilec vložka za gorivo, servisna tekočina, jermen za držalo vložka za gorivo, adapter Bluetooth BT2, zunanji pokrov, koleno za odpadno toploto, cev za odpadno toploto, navodila za uporabo, izolirana izpušna cev, polnilni kabel CL5

 Dobaviteljeva šifra: 72244

Model

  • 150BT
  • 80BT


Dobavljivost

Na zalogi pri dobavitelju- omejene količine
5050.52€-8%
4.646,48€

Lastnosti

Šifra: R2705
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2022- Vse pravice pridržane.