Kamping & Karavaning vodnik 2022/23

Je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori, prikolicami ali z najemom mobilnih hišic. V vodniku je na 740 straneh zbranih preko 6.000 kampov in postajališč za avtodome v Evropi, Severni Afriki in Bližnjem vzhodu. Vodnik je organiziran po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni najnovejši podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče. Poleg kampov je objavljenih tudi 1.000 družinskih doživetij, kot so zabaviščni parki, živalski vrtovi itd.


V uvodu je tudi celovit seznam 150-ih pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme - v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji! Poleg tega je v vodniku zbranih še 1.000 nepozabnih družinskih doživetij - odkrijte najboljše zabaviščne, tematske in vodne parke, živalske vrtove ter akvarije v Evropi!

 



Dobaviteljeva šifra: AVTO10



Dobavljivost

Ni v prodaji
24.00€-5%
22,80€


Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 22,80€

Lastnosti

Šifra: AVTO10
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih