Kambukka Olympus Stainles steel 500ml

TERMOVKA KAMBUKKA OLYMPUS STAINLESS STEEL 500ml

Nerjaveče jeklo, dvojna stena, vakumsko izolirana, spreminjajoč pokrov, silikonski podstavek.
S termovko Kambukka Olympus je logika kraljica in enostavnost kralj. Spreminjajoči pokrov zagotavlja enakomerno izkušnjo pitja ter pametni dizajn, da vaše aktivnosti ne bodo prekinjene zaradi puščanja tekočine. Olympus steklenička bo ohranjala tople napitke do 10 ur in mrzle do 20 ur. Zahvaljujoč Snapclean® tehnologiji, bo čiščenje vaše stekleničke preprosto kot pasulj. Samo stisni in potegni notranji mehanizem. Mimogrede, pokrov je varen za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nastavi na pozicijo lonček za pitje ali pozicijo zaklenjeno, da jo zaprete. Ne premišljuj, samo uživaj v pitju. Pokrov ima Snapclean® tehnologijo. Pritisnite gumb, da sprostite varovalo in ga ponovno pritisnite, da ga zaprete. Steklenička ti 100% ne bo puščala.

Kako očistiti zadnjo kapljico čaja, kave ali športnega napitka? Poskrbeli smo za čisto vse. Zaradi vgrajene patentirane Snapclean® tehnologije samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu. Mimogrede, vsi deli stekleničke in pokrova so varni za pranje v pomivalnem stroju. Preprosto! Samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu.

Si želiš svojo pijačo ledeno hladno na vroče poletne dni? Samo sestavi svojo termovko za kavo s pokrovčkom na slamico svojega bidona za vodo. Prav tako lahko poljubno sestaviš bidone s pokrovi za praktično vsak namen. In ne skrbi glede vroče pijače, vsi KAMBUKKA pokrovi odlično tesnijo in ne puščajo, prav tako pa so odporni na visoke temperature.Dobaviteljeva šifra: 11-02008Dobavljivost

Ob naročilu bo izdelek v našem skladišču v 10 do 14 dneh
27,90€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 27,90€

Lastnosti

Šifra: D2S039
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih