LevelM Pro – Nov Hidravlični Sistem za Izravnavo Avtodomov

LevelM Pro – Nov Hidravlični Sistem za Izravnavo Avtodomov

V svetu avtodomov je vedno večje povpraševanje po napredni opremi, ki omogoča udobno in brezskrbno potovanje. Med takšne inovacije sodi novi hidravlični sistem za izravnavo avtodomov, imenovan LevelM Pro, ki ga ponuja podjetje E&P Hydraulics. Ta sistem predstavlja revolucionarno rešitev za avtodomarje, ki iščejo enostavno, zanesljivo in učinkovito metodo za izravnavo svojega vozila.

Lahka Konstrukcija in Visoka Zanesljivost

Ena glavnih značilnosti sistema LevelM Pro je njegova izjemno lahka konstrukcija. S težo, ki se začne že pri 56 kg, je sistem občutno lažji od primerljivih izdelkov na trgu. Ta nizka teža je dosežena z uporabo inteligentne mešanice materialov, kot sta aluminij in jeklo, kar omogoča večjo nosilnost avtodoma.

Natančno in Tiho Delovanje

LevelM Pro zagotavlja optimalno natančnost izravnave z dvema neodvisnima črpalkama in brezkrtačnimi motorji. Ta sistem omogoča enakomerno in neobremenjujoče izravnavo, ki zmanjšuje obremenitev šasije. S tem je zagotovljena dolgotrajna kakovost in zanesljivost.

Maksimalno Udobje in Prilagodljivost

Sistem LevelM Pro omogoča poleg samodejne izravnave tudi shranjevanje dveh dodatnih pozicij, kot sta položaj za praznjenje rezervoarja in položaj za spanje. Te položaje je mogoče individualno nastaviti in avtomatično upravljati preko intuitivnega dotičnega panela.

Vedno Posodobljeni

Za sistem LevelM Pro so na voljo enostavne spletne posodobitve programske opreme in dodatnih funkcij izdelka, brez potrebe po obisku delavnice.

Prednosti sistema LevelM Pro:

  • Izravnanje v nekaj minutah.
  • Stabilno in varno pozicioniranje.
  • Popolnoma hidravlično delovanje.
  • Zelo nizka raven hrupa.
  • Minimalna obremenitev šasije.

Za več informacij o sistemu LevelM Pro in njegovih prednostih obiščite spletno stran podjetja E&P Hydraulics.

Plačilo s kreditnimi karticami
Prevzem možen osebno v poslovalnici v Šenčurju ali z dostavo Pošte Slovenije ali DPD
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan
© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih