O nas

 ZGODOVINA PODJETJA M CARAVANING:

  

 

2010

Podjetje M Caravaning d.o.o. že od leta 2010 nudi široko izbiro kvalitetnih izdelkov za preživljanje prostega časa.

Pomembno mesto v tej viziji, imajo tudi storitve, ki so potrebne za predelavo, izdelavo in servisiranje počitniških bivalnih vozil in opreme.

Sodelovanje z največjim nemškim veletrgovcem tovrstnih izdelkov Reimo, nam je omogočilo, da smo v zelo kratkem času, preko nove spletne in fizične trgovine, slovenskemu trgu ponudili več kot 10.000 izdelkov za prosti čas.

Strokovno izobraževanje v Nizozemskem Thetfordu, nam je odprlo vrata za servisiranje, ter dobavo hladilnikov, WC-jev, kuhalnkov... te svetovno priznane blagovne znamke.

Nemški Herzog, nam je dopolnil ponudbo z zelo kvalitetnimi predšotori za prikolice in avtodome.

Danski Oase, ki ima v lasti Outwell, Robens in Easy Camp, nam je na outdoor področju dopolnil ponudbo vrhunskih šotorov in opreme za kampiranje.

Široko ponudbo prvega leta delovanja, pa smo obogatili z zastopstvom in servisom vrhunskih nemških bivalnih prikolic Fendt.

prestižne nemške prikolice Fendt  

2011

Strešni šotori Italijanske blagovne znamke Autohome, so v tem letu dobili prve kupce pri nas. 
2012

GSI Outdoors iz ZDA, sodi med najkvalitetnejše svetovne ponudnike opreme za prehranjevanje v naravi, posode, ponve, termovke, kuhalniki, jedilni pribor... njihovo ponudbo zastopamo od leta 2012. Prav tako smo si nabrali nova zastopstva za; Linnepe in SAWIKO (nosilci motorjev in koles za avtodome), HABA (kamping oprema), UMEFA (palice, klini in ostala kamping oprema), Dukdalf (kamping pohištvo), Thitronik (alarmni sistemi za avtodome in prikolice), FAWO (komponente za izdelavo avtodomov), Vango (kamping šotori) in vrsto ostalih zastopstev.

 

2013

 Aprila smo odprli novo trgovino in servis v Poslovni coni A10 v Šenčurju in s tem postavili nove temelje za nadaljni razvoj podjetja. 

 

 Delavnica leta 2013

 2014

 Konec leta je požar, ki je nastal zaradi napake na električni instalaciji, popolnoma uničil zalogo izdelkov in vozil ter poslovne in servisne prostore. Izjemno težkemu začetku poslovanja s katerim smo nadaljevali v sosednji stavbi A18, je botrovala napaka agenta zaradi katere nismo prejeli zavarovalnine.

 Prostori po požaru

 

2015

 V prenovljeni stavbi v Poslovni coni A10, smo s pomočjo banke, kupili prostore in na istem mestu jeseni tako rekoč iz pepela postavili novo trgovino in servis.

 

Ponovna otvoritev poslovnih prostorov M Caravaning-a 

 2017

 Močno servisno dejavnost pod vodstvom Jakoba Meška, smo dopolnili s proizvodnjo Van-ov lastne blagovne znamke Valvasor.

Z lastnikom podjetja Mobil-dom d.o.o (ki je zaključeval s poslovanjem), smo se v soglasju s proizvajalcem Elnagh in Mobilvetta dogovorili, da prevzamemo njihovo servisno in prodajno dejavnost.

S tem, smo ponudbo počitniških prikolic Fendt, obogatili še s prodajo in servisiranjem avtodomov srednjega razreda Elnagh in višjega cenovnega razreda Mobilvetta.

 

Avtodom lastne proizvodnje Valvasor 

 

 Dobava prestižnih avtodomov Mobilvetta

2018

Z izobraževanjem v nemški Trumi, smo pridobili naziv Truma Servis Partner, ki nam omogoča servisiranje njihovega širokega spektra izdelkov.

Pokritost hidravlične izravnave, dviga in podpore avtodomov in prikolic, smo pridobili s certifikatom priznanega nizozemskega proizvajalca E&P Hydraulics.

 

 2019

 Švedski gigant Dometic, nam je kot vodilni ponudnik izdelkov za caravaning v Evropi, v tem letu na obojestransko željo po direktnem sodelovanju, odprl vrata za prodajo njihovega izjemno širokega asortimana izdelkov in omogočil hitri dostop do rezervnih delov, ki jih rabijo naši servisni strokovnjaki in končni kupci.

Kot prvi v Sloveniji smo pričeli s HBC System-om, tehnologijo popravila poškodb zunanjih sten počitniških prikolic in avtodomov brez menjave pločevine ali celotne stene.

Konec leta zaznamuje prehod na nov sistem za vodenje poslovanja v kombinaciji z novo spletno trgovino, prilagojeno zahtevam sodobnega časa.

 

Dometic je vodilna znamka na trgu caravaning opreme!

2020

Zaradi povečanega obsega poslovanja, smo v tem letu z nakupom novih prostorov, podvojili poslovno površino za potrebe skladiščenja in prodaje.

Delo v servisu, smo olajšali z nakupom sodobnega dvigala za avtodome in prikolice.

Konec leta, pa smo postali tudi uradni servis počitniških prikolic in avtodomov Hobby 

 

 

 

 

 

............................................................................................................................................................................................................................ 

PONUDBA

 

Predelave:

Naši serviserji, letno opravljajo izobraževanja pri največjih evropskih proizvajalcih počitniških vozil in opreme. Med drugim, so specializirani in certficirani za montažo dvižnih streh (Reimo, SCA), sedežnih sistemov (Reimo, RIB Scopema), satelitskih sistemov (Teleco), hidravličnih podpornih sistemov  za prikolice in avtodome (E&P..), vgradnjo zračnih blazin, unikatno popravilo poškodovanih rastrskih sten počitniških prikolic, vgradnja oken, vrat, varnostnih kletk, testi vodotesnosti, test plinotesnosti ipd. 

Servis:

Vsako leto se udeležujemo novih izobraževanj in smo seznanjeni z najnovejšimi tehnologijami pri popravilih. Smo najbrž edini servis v Sloveniji za popravilo tako rekoč vseh komponent, ki se nahajajo v počitniških vozilih (hladilniki, klimatske naprave, ogrevalne peči, WC-ji, kuhalniki, tende…). V garancijskem in izvengarancijskem roku servisiramo (z večjo zalogo rezervnih delov) izdelke proizvajalcev Thetford, Truma, Dometic, Electrolux…

Kakovost našega  servisa, se odraža tudi v proizvodnji Vanov, naše blagovne znamke Valvasor  

 

Seveda pa poleg popravila vgrajenih izdelkov, dobavljamo in vgrajujemo tudi rezervne dele za Fendt, Hobby, Elnagh, Mobilvetta,  ter še celo paleto ostalih proizvajalcev, med njimi iz skupine Trigano (Adria, Caravelair, Sterckeman, Challenger, Chausson, Autostar, Oxygen, Eurostar, Palace), od ostalih pa še, Knaus, Eifelland, Tabbert, Imara, Weinsberg, Wilk ipd.

Poleg servisa, ki je naša nosilna dejavnost, vam v fizični in spletni trgovini nudimo širok izbor kakovostnih izdelkov za preživljanje prostega časa!

Naša obširna ponudba zajema več kot 30.000 izdelkov, na spletu jih boste našli okrog 12.000, tako da boste med njimi z lahkoto izbrali tudi kaj za svojo dušo ali popestritev vaših težko pričakovanih prostih uric.

 

V naši ponudbi boste našli izdelke naslednjih proizvajalcev:

REIMO 
(dvižne strehe, sedežni kompleti, notranja oprema....)

 

DOMETIC
(hladilniki, okna, klime,kuhalniki...)

 

AUTOHOME
(strešni šotori)

 

OUTWELL
(šotori in kamping oprema)

 

FIAMMA
(izvlečne tende, nosilci za kolesa...)

 

THETFORD
(sanitarna oprema in hladilniki, z veliko izbiro rezervnih delov..)

 

FRANKANA-FREIKO
(kamping in karavaning oprema)

 

ROBENS
(treking šotori in outdoor oprema)

 

ENGEL
(kompresorski hladilniki)

 

   

SAWIKO in LINNEPPE
(nosilci za kolesa in motorna vozila)

 

BRUNNER
(kamping oprema in posode)

 

FAWO
(vgradne komponente za caravaning)

 

DUKDALF
(kamping pohištvo)

 

LIPPERT
(caravaning komponente)

 

PERUZZO
(nosilci za kolesa)

 

THITRONIK
(plinski,narkotik in Co alarmi, gps lokatorji...)

 

ENDURO
(sistemi za manevriranje prikolic)

 

TELECO
(satelitski sistemi)

 

EASY CAMP
(kamping oprema)

 

   

AUTOTHERM in BRANO
(vgradni dizelski grelci)

 

HABA
(caravaning oprema)

 

CARBEST
(elektronski izdelki, TV, satelitska oprema ipd...)

 

GSI OUTDOORS
(outdoor kuhinja)

 

GOK (plinska tehnika)

 

HECKEWERTH
(pohištvene plošče za caravaning industrijo)...

 

 

Smo tudi uradni partner-servis za znamke; TRUMA, DOMETIC, THETFORD, SCHAUDT, CBE,...

 

Se priporočamo!

Ekipa M Caravaning d.o.o.

 

Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih