Dostava

Način dostave in osebni dvig

Osebni dvig

Naročene artikle, za katere ste že prejeli potrdilo, da so pripravljeni za dvig, lahko prevzamete v naši poslovalnici v Šenčurju v Poslovni coni A10, 4208 Šenčur:

  • v sezonskem času (od 13.3. do 31.8.) od ponedeljka do petka od 9-18 ure, ob sobotah od 8-12 ure.
  • v izvensezonskem času (od 1.9. do 15.3) od 9-17 ure od ponedeljka do petka 

 

Pri osebnem dvigu je možno plačilo z gotovino ali kreditno kartico. Lahko tudi predhodno plačate z nakazilom.Dostava na dom

Vse pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije.

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od tri (3) do pet (5) delovnih dni od dneva vašega naročila, oziroma v primeru nakupa s plačilom po predračunu v roku od tri (3) do pet (5) delovnih dni po prejemu plačila.

 

Cena dostave v Sloveniji:

  • brezplačna za naročila nad 300€ pri načinu plačila z nakazilom ali kreditno kartico (razen za pakete težje od 25 kg in/ali dolžine od 200-400 cm se poštnina obračuna po 29€ in ni brezplačna)

  • 4,90€ za pakete do 25 kg in/ali dolžine do 200 cm

  • 29,00€ za pakete težje od 25 kg in/ali dolžine od 200 do 400 cm (tende). Paketov, daljših od 400 cm, ne moremo poslati po pošti.Določenih artiklov zaradi dimenzij ne moremo poslati po pošti in jih je potrebno dvigniti osebno (npr. Xtrem izolator, daljše tende, kletke za sedeže...)

V cene je že vključena tudi vplačnina (v primeru plačila po povzetju; pri predhodnem plačilu vplačnine ni). Poštar vam mora zaračunati točno tak znesek, kot je na spremnici.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Račun za vaše naročilo boste prejeli v paketu.Pošiljanje v tujino (Hrvaška, Srbija, BiH)

Paket vam lahko pošljemo tudi v tujino. V tem primeru ni mogoče plačilo po povzetju. Možno je samo plačilo z nakazilom po predračunu ali s Paypalom, ker na podlagi teže paketa izračunamo znesek poštnine. Zahtevek za Paypal pošljemo naknadno.

Če živite blizu slovenske meje (Zagreb, Rijeka, Umag...) vam lahko paket pošljemo poštno ležeče na pošto, najbližje meji (Brežice, Jelšane, Portorož...). V tem primeru paket dvignete na pošti, lahko pa plačate tudi ob prevzemu v evrih. Brezplačna poštnina nad 300€ velja samo za pošiljanje v Sloveniji.

 

Paket vam možemo poslati i u tujino. U ovom slučaju nije moguće plaćanje po primitku. Moguće je samo plačilo z nakazilom po predračunu ili s Paypalom, jer na temelju težine izračunamo iznos poštarine. Naknadno ćemo vam poslati zahtjev za plaćanje sa Paypalom.

Ako živite blizu slovenske granice (Zagreb, Rijeka, Umag ...), možemo paket poslati poštno ležeće u poštu, najbliže granici (Brežice, Jelšane, Portorož ...). U ovom slučaju možete paket pokupiti u pošti, a možete i platiti u eurima.

 

Cenik pošiljanja v tujino:

 

Hrvaška

do 2 kg

 10 eur

2 do 5 kg

 12 eur

 5 do 10 kg

 16 eur

 10 do 20 kg

 18 eur

 20 do 25 kg

 20 eur

 25 do 30 kg

 22 eur


Za ostale države se poštnina obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. 

 

Za vse dodatne informacije nas pokličite 04/ 510 40 50 ali pošljite elektronsko pošto na splet@mcaravaning.si

 

Plačilo s kreditnimi karticami
Prevzem možen osebno v poslovalnici v Šenčurju ali z dostavo Pošte Slovenije ali DPD
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih