Jubilejni vodnik Kamping & Karavaning 2024/25

Pravkar je izšel jubilejni, že 15. vodnik Kamping & Karavaning 2024/25, ki na 740 straneh tradicionalno prinaša 2 vodnika v enem: podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome ter hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki.

Z dodatkom 1.000 družinskih doživetij Evrope (na več kot 100 straneh) vodnik Kamping & Karavaning odgovarja na potrebe družin in mladih ter mladih po srcu. Zbrali so sveže podatke in številne letošnje novosti v vseh najboljših zabaviščnih, tematskih in vodnih parkih, živalskih vrtovih in akvarijih, centrih znanosti in eksperimentov ter drugih zanimivih doživetij po Evropi.

Sam vodnik kampov in PZA-jev Evrope (ter severozahodne Afrike) je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori ter prikolicami. Vsa besedila so v štirih jezikih (slovenskem, angleškem, nemškem in francoskem), zato je vodnik primeren tudi kot darilo vašim prijateljem – popotnikom iz tujine, ki jim bo zanimiv zlasti zaradi najbolj celovitega pregleda  kampov, PZA-jev in družinske zabave na zahodnem Balkanu.

Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Za pokušino lahko novi kamping vodnik prelistate tukaj >>  (link na: https://issuu.com/primozlongyka )

V uvodu boste našli tudi seznam več kot 150 pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji in na Hrvaškem.

Plačilo s kreditnimi karticami
Prevzem možen osebno v poslovalnici v Šenčurju ali z dostavo Pošte Slovenije ali DPD
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan
© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih