Viesa Holiday strešna klima IIIS (12V)

Viesa Holiday Ills je evaporacijska klimatska naprava »Made in Italy«, ki je bila razvita z namenom ohlajevanja notranjosti avtodoma in ki izkorišča načelo evaporacije vode, zaradi česar na naravni način ustvarja ugoden prostor, v katerem se oseba dobro počuti. V praksi olajša evaporacijo kožne vlage, zaradi česar eliminira toploto iz telesa. Gre za drugačen pristop v razmerju do obstoječih klimatskih naprav, ki ohlajajo zrak in znižajo temperaturo celotnega prostora. Holiday Ills prinaša naravno blagostanje, pri čemer so teža, volumen in poraba omejeni. Naprava je aerodinamična in tiha, deluje na 12V in ne vsebuje plinov ali kemijskih aditivov.


Naprava Holiday Ills je sestavljena s komponentami, ki so v celoti »Made in Italy« (razen specialnega filtra, katerega imetnica patenta je Colven; ta je sestavljen s pletenimi nitkami treh vrst lesa) in ki ga sestavlja Ital Coven v obratu v Montemurlo, ki je družba argentinske skupine Colven. Elektronska centrala z LCD ekranom (display) ureja vse funkcije klimatske naprave in se jo lahko upravlja tudi s serijskim pilotom. Sistem lahko beleži raven baterije in se avtomatično deaktivira v primeru nizke napetosti (10,5V) z namenom preprečitve škode na akumulatorje. Ima številne zaščite, ki se aktivirajo v primeru pomanjkanja vode (akustični signal in avtomatični izklop), inverzije polarnosti ali v primeru nepravilnega delovanja nekaterih komponent. Sistem ima 25 različnih hitrosti prezračevanj in ima možnost programiranja vklopa in izklopa s pomočjo časovne ure (»timer«) oziroma je mogoče aktivirati funkcijo enega samega prezračevanja (z izklopom črpalke). Naprava je programirana za hlajenje prostora, ki ni večji od 8 linearnih metrov in z največ 4 osebami; Holiday Ills deluje na 12V in se jo montira namesto standardnega okna (40x40cm) ali okna v velikosti 50×70 v osrednjem delu bivalnega prostora. Naprava se poveže neposredno na vodno napravo vozila. Razprševanje filtriranega in ohlajenega zraka se izvaja preko 4 nastavljivih in neodvisnih razpršilcev, ki so nameščeni v abs pokrovu, ki je nameščen v odprtini okna. Ta vsebuje tudi elegantni zunanji okvir, kjer so lahko nameščene 4 lučke (opcijsko). 

Dimenzije; 83 x 75 x 21(v) cm, poraba; 0,5 - 1,5lDobaviteljeva šifra: 495023Dobavljivost

Ob naročilu bo izdelek v našem skladišču v 10 do 14 dneh
1958.12€-10%
1.762,31€
obrok že od 42,50€ Informativni izračun
48 x 42.50€*
36 x 54.49€*
24 x 78.55€*


*Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo nakupa v košarici izberite leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja. Za nakup potrebujete vašo davčno številko, številko transakcijskega računa (SI56…) in plačilno kartico Mastercard/Visa pri nakupih višjih od 1000€Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 1762,31€

Lastnosti

Šifra: A310377
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
Leanpay in kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih