Nastavek H4 za smučarske čevlje

H4 je pripomoček za sušenje in gretje smučarskih čevljev v avtodomih ali kamp prikolicah. S H4 lahko posušite in pogrejete en ali dva para smučarskih čevljev ("pancerjev"). Izdelek je narejen iz visoko kvalitetne plastike in je odporen na toploto in mraz. Cevi so gibljive tudi v mrazu, na vročini pa se ne deformirajo. Standardna dolžina cevi je 1,5 metra, v kolikor so vam predolge jih enostavno odrežete na poljubno dolžino. Čim krajša je cev, boljši je izkoristek gretja in sušenja.Dobaviteljeva šifra: 000H4Dobavljivost

Na zalogi
29.95€-5%
28,45€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 28,45€

Uporaba: Pri vključenemu gretju v avtodomu ali kamp prikolici razdelilec (črne barve) enostavno potisnete v končno šobo vašega grelnega sistema, cev (sive barve) pa potisnete v smučarski čevelj, povsem do konca prstnega dela. Že po nekaj urah bo smučarski čevelj suh in topel. Uporaba je možna na vseh končnih šobah grelnega sistema Truma.

Lastnosti

Šifra: A306121
Garancija: 12 mesecev
Servis: M Caravaning d.o.o, Poslovna cona A10, 4208 Šenčur
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
(ne velja za izdelke daljše od 200cm in težje od 50kg)
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2024- Vse pravice pridržane.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih