PortaPure dezinfekcija Fresh Water 1l

PortaPure Fresh Water je dezinfekcijsko sredstvo, z edinstveno formulo vodikovega peroksida in srebra, ki nudi najmočnejšo, najbolj ekonomična izbiro med dezinfekcijskimi sredstvi za pripravo pitne vode v plovilih, avtodomih, počitniških prikolic, rezervoarjih, ki so trenutno prisotni na tržišču. PortaPure Fresh Water je neprimerljivo učinkovit pri odstranjevanju in preprečevanju biofilma ter mikrobiologije v vodovodnih sistemih plovil, avtodomov, počitniških prikolic in rezervoarjih.

Dezinfekcijsko sredstvo (10% raztopina Sanosil Super 25 Ag) je brezbarvna tekočina, že pripravljena za uporabo. Sanosil S010 je učnikovit zoper plesen, učinkuje pa tudi zoper bakterije in viruse.

Uporabnost (odvisno od koncentracije):
- Dezinfekcija in odpravljanje biofilma
- Konzervacija vode
- Priprava pitne vode
- čiščenje odpadne vode

Razkužilo s čistim namenom! Sanosil lahko uporabimo proti bakterijam, virusom, amebam, glivam, plesni in algam. Zaradi dolgotrajnega učinkovanja je zelo uporaben za dezinfekcijo pitne vode in vodnjakov. Je biološko razgradljiv. Njegova glavna komponenta je vodikov peroksid, ki razpada v vodo in kisik in zato ne povzroča stranskih spojin. Učinkovitost proti antraksu, koleri, ECBO, hepatitisu, HIV, gripi, legioneli, MRSA, ptičji gripi, tuberkulozi... Učinkuje pri temperaturah od 0-95 stopinj Celzija. Brez nevarnosti pri predoziranju, ne obremenuje okolice z vonjem, ni karcinogen in mutagen, ne draži kože, oči in organov za dihanje v dozirni obliki, ne menja okusa tretiranega medija, izpiranje obdelanih posod ni potrebno, nevtralizacija po dezinfekciji ni potrebna. Ne obremenjuje odpadne vode in okolice. Skladiščenje do 5 let. Surovine in končni proizvod so atestirani po ISO 9001 resp. ISO 9002. - V industriji pijač (sadni sokovi, mineralne vode, vinarne, pivovarne, itd.) Sanosil uporabljamo za reševanje problemov bakterologije v rezervoarjih, polnilnih linijah, črpalkah, steklenicah in plastenkah brez spreminjanja tretiranega medija. - V prehrambeni industriji Sanosil uporabljamo, poleg ostalih stvari, za uničevanje in preprečevanje bakterologije na delovnih površinah, tleh, stenah, shrambah, itd., brez posledic na tretiranem mediju. - Voda, obdelana s Sanosilom, je bakteriološko neoporečna, brez okusa in vonja. Lastnosti Sanosila: agregatno stanje: tekoč in prozoren kot voda. V razredčeni fazi za doziranje je Sanosil brez vonja in okusa. nastajanje oblog: Sanosil ne dela oblog na površinah, ki so bile dezinficirane barvanje: pri barvah in prevlekah, ki vsebujejo titan, lahko pride do obarvanja, predvsem je potrebno biti previden pri belih barvah.Dobaviteljeva šifra: 4163-V010005Dobavljivost

Na zalogi
28.26€-5%
26,85€

Originalni dodatki

Sanosil SanoStrip 10/1 12,00€
11,40€

Lastnosti

Šifra: A306108
Model: Sanosil S010
Uporaba: Odvisno od namena: -Dezinfekcija rezervarja pitne vode -Dezinfekcija rezervarja odpadne vode -Konze
Plačilo preko sistema
Paypal
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2019 - Vse pravice pridržane.