Kambukka Reno Parrots 500ml

TERMOVKA KAMBUKKA RENO INSTULATED PARROTS 500ml

Praktična je drugo ime za Reno termo  stekleničke, s silikonskim podstavkom na dnu ter priročnim pokrovom z držalom. Nerjaveče jeklo, dvojna stena, vakumsko izoliarana.

Vrtljiv pokrov je kot češnja na torti trendovske RENO termo stekleničke. Zavrite zgornji, manjši pokrov, za pitje ali spodnji pokrov, da lahko dodatne liste mete, limonino rezino ali ledene kocke oziroma za zelo enostavno čiščenje. Vzemite jo s seboj vsepovsod, ker 100% ne pušča vode ter bo vaše napitke ohranila hladne do 20 ur ter tople do 8 ur. Z atraktivnim cvetličnim izgledom boste definitivno izstopali. Praktična je drugo ime za Reno stekleničke, z podstavkom na dnu ter priročnim pokrovom z držalom.

Si želiš svojo pijačo ledeno hladno na vroče poletne dni? Samo sestavi svojo termovko za kavo s pokrovčkom na slamico svojega bidona za vodo. Prav tako lahko poljubno sestaviš bidone s pokrovi za praktično vsak namen. In ne skrbi glede vroče pijače, vsi KAMBUKKA pokrovi odlično tesnijo in ne puščajo, prav tako pa so odporni na visoke temperature.Dobaviteljeva šifra: 11-05004Dobavljivost

Na zalogi
29,90€

Lastnosti

Šifra: D2S036
Plačilo s kreditnimi karticami
Za naročila v znesku nad 300€,
kjer je način plačila nakazilo, je
poštnina brezplačna!
Nakup na obroke s
kartico Diners (samo v prodajalni)
Hitra dostava
Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan

Novice

© 2001-2023- Vse pravice pridržane.